שנה טובה (עם רוסט ביף בצליה איטית)

img_1276.JPG
אז איך חגגתם את רושושנה? אצלינו אתמול ירד קצת שלג, מה ששיפר את התחושה החוץ לארצית. אחרי שנרגע (האמת, לא ירד משהו היסטרי ברמות של לפני שבוע), ירדתי לקצב השכונתי, בחרתי איזה נתח יפיפה (נגיד 2 וחצי קילו) של פרה לשעבר (עם עוד כל מני קבנוסים וצ'ופרים אחרים שלא בהשגחת הבד"צ).
הנתח נכנס לתנור אחרי שעבר מסז של 3 כפות פלפל שכתשתי, וערבבתי עם כף חרדל, 4 כפות ש"Z, כף וחצי דבש, ורוזמרין. החום בתנור- 110 מעלות. אחרי שלוש (!!!) שעות, יצא רך כמו חמאה, אדום בפנים, וטעייייייים!!!
כמובן שהיו גם לחם שאור (לבן), תפוחי אדמה, והקנלאים של מאיה.

ב12 בלילה, צפינו בכדור היורד בטיים סקוור, התנשקנו ושתינו שמפניה (של מבוגרים ושל ילדים)…
img_1274.JPG
img_1280.JPG

אז שתהיה שנה (אזרחית) מוצלחת, עם פחות שינויים דרסטיים, והרבה צמיחה וגדילה!

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה התחלות, מתכון. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s