והיום נשבר השיא!

בשבוע שעבר, לא זאת בלבד שהתחלתי כאמור לעבוד בעיר, הגיעה משלחת מיפן.
המשלחת ביקרה בטאבון של ידידנו חיים כהן (לא משהו לספר עליו בבית, בפטרסון האוכל המזרחי מרגיש יותר אמיתי, ויותר בזול), ובScalinatella (תרשמו לעצמכם. מיסדה מיעולה! במחיר שתשלמו בכל מיסדה שמכבדת את עצמה בנויורק – 100 דולר לראש, תקבלו ארוחה שתפיל אתכם מהריצפה לכסא. לא לוותר על הסלמון האטלנטי, שבשחייתו נגד הזרם הותיר לנו את החיים). גם ידידנו באינטרנט ובזגאט מכבדים את המקום…
כמובן שנדגמו כוסות קפה בדרך לעבודה וממנה, והיד עוד נטויה.

בבוקר שוטטנו יובל ואני בעיר, בעקבות שווקים ודינוזאורים:
img_2529.JPG

img_2547.JPG

אחרי הצהריים, חגיגות לג בעומר ב9 מעלות!!!
אמנם חגגנו גם בשבוע שעבר, אבל בגולה חוגגים כל חג לפחות פעמיים…
אפרופו לג בעומר, יש פה שיטה מיוחדת לאכול מרשמלו על האש. אחרי ששורפים אותו, שמים אותו בין שני קרקרים, עם שוקולד שבשאיפה נמס מהמרשמלו. זה נקרא סמור, וזה מתוק בטירוף… ולכבוד מי שלא הבין, הנה איך עושים את זה ב7 שלבים! (יש בחינה בסוף הקיץ)

בהמשך השבוע, מחנה קיץ (חהחהחהחה) של הבנים (יש לנו סופשבוע בלעדיהם), וביקורים נוספים…

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה כללי. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s