מדעי החארטה בארטה

אז בקול תרועות הקהל, נפתח (וכאילו נסגר) שבוע האוכל בעירנו (נויורק למי ששואל את עצמו). כל כך שמחנו שאפשר לאכול במסעדות השוות במחירים נורמלים, שקפצנו על המציאה, וביקרנו לנו ב2 מקומות. ומה אני אגיד לכם? עוד דרך שמצאו פה להוציא כסף מהקהל.
על המקום הראשון אני בכלל לא רוצה לספר. השני נקרא MEGU, והתפריט שלו יקרררר מאוד בימים רגילים (נניח באיזור ה180$ לאדם). בשבוע המסעדות, יש תפריט ב35 דולר. נשמע סביר, לא?
על הנייר- כן. למעשה, שום מנה שאכלנו לא ממש הייתה מדהימה. (יכול להיות שאחרי הסושי ביפן יש לי בעיה לאכול סושי???), אז למה בכלל להשקיע? בסוף יצאה ההשקעה 130 דולר לזוג, לא כולל ה20 דולר לביביסיטר… בניו גרסי יש מסעדות מדהימות שאפשר לאכול שם מהתפריט הרגיל בלי להרגיש קמצנים במחיר דומה ואפילו פחות, ולהנות יותר…

הדבר המדהים ביותר במסעדה הזאת הוא פסל הבודהה שעשוי מקרח, בגובה של יותר ממטר, אשר מטפטף לו לאיטו- בתחילת הארוחה חשבנו שהוא עשוי מזכוכית, ובסופה כבר היה מטושטש לגמרי, נחמד, אבל לא שווה את הכסף…

מודעות פרסומת
פוסט זה פורסם בקטגוריה Uncategorized. אפשר להגיע ישירות לפוסט זה עם קישור ישיר.

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s